Seguim un model sostenible circular, així aconseguim que cada element sigui una baula de la cadena basada en el benefici comú: busquem l’harmonia entre la terra, els animals i les persones.

Lligada al territori

A més de la granja, conreem una superfície de 80 ha on produïm una bona part de l’aliment necessari per fer el pinso pel bestiar: ordi, blat, pèsol i favó.

Alimentació

Gràcies al sistema de rotació de cultius, les nostres finques ecològiques certificades conserven la fertilitat de la terra. Tenim el segell del CCPAE (Consell Català de Producció Ecològica), organisme que ens fa el seguiment i control.

Elaboració del pinso

Sense herbicides, pesticides, transgènics, adobs químics ni plaguicides. Elaborem el pinso a la granja, molem el gra i preparem diferents composicions segons les etapes de creixement i necessitats dels animals.

Compostatge i fertilització

Compostem els fems barrejats amb palla per produir un adob ecològic que aportem als nostres conreus.

Animal

Criem els animals de raça Duroc segons la regulació ecològica, alimentats amb pinso 100% ecològic. A més està fet a partir de cereals i llegums conreats en un alt percentatge al mateix municipi.

Cria dels animals

Seguim el cicle natural de les cries, ja que estan amb les seves mares tot el temps necessari per a l’alletament. Sempre disposen d’espais amplis amb jaç de palla i sortides exteriors a laire lliure.

Amb l’alimentació i les condicions de vida dels animals a la granja juntament amb la raça seleccionada, aconseguim una carn d’alta qualitat, més gustosa, melosa i saludable.